14. Feb. 2011 – Dødsulykke På Gelballevej Ved Lunderskov.

14. Feb. 2011 kl. 10.59

Fik brandfolkene fra Lunderskov brandvæsen en melding om færdselsuheld med fastklemte på Gelballevej lidt uden for Lunderskov.

Et ældre ægtepar kom kørende i deres bil af Gelballevej da bilen ramte en snedrive på vejen, bilen kom i skred og gled rundt, da bilen kom ud midt på vejbanen fik den vejgreb igen og snurrede så den anden vej rundt, en lastbilen som kom kørende fra den anden side kunne ikke undgå at påkøre bilen, de stødte sammen med stor kraft.

Den mandlige fører af bilen blev dræbt på stedet, den kvindelige passager i bilen døde kort efter af sine kvæstelser.

2 ambulancer og lægen fra Kolding blev sammen med politiet og indsatslederen også sendt til stedet, imens redningsmandskabet arbejdede på stedet var Gelballevej helt spærret, en bilinspektør blev også kaldt til stedet.

Chaufføren af lastbilen blev bragt til behandling for chok på Kolding sygehus.

Efter et par timer var der ryddet op på stedet og vejen var igen åben for trafik.