13. Feb. 2012 – Færdselsuheld Med Bil Og Bus På Kirkeløkke I Sønder Vilstrup Ved Haderslev.

13. Feb. 2012 kl. 13.23

Skete der et mindre færdselsuheld på Kirkeløkke i Sønder Vilstrup ved Haderslev.

En kvindelig bilist kom kørende på Kirkeløkke, hun villle overhale en bus som holdt stille, da kvinden var på siden af bussen svingede bussen til venstre da den skulle ind på skolen der ligger på Kirkeløkke.

Kvindens bil blev ramt i siden og endte i grøften i modsatte side af vejen, i biler var der 3 personer som ikke kom noget til ved sammenstødet med bussen, et spædbarn som var i bilen blev for en sikkerheds skyld kørt til tjek på sygehuset.

Ingen personer kom noget til i bussen som selv kunne køre derfra, bilen skal lige en tur forbi værkstedet inden den igen er på vejen.

Fotograf – Preben