5. Apr. 2012 – Alvorligt Færdselsuheld Med Fastklemte På Skovvejen I Jordrup.

5. Apr. 2012 kl. 12.35

Blev Kolding brandvæsen St. Lunderskov og St. Vamdrup samt St. Tyrstrup kaldt til et alvorligt færdselsuheld med fastklemte på Skovvejen imellem Jordrup og V. Nebel.

En 33 årig mand fra Jordrup kom kørende i en kassevogn af Skovvejen fra V. Nebel mod Jordrup da han af ukendte årsager kom over i modsatte vejbane og kørte frontalt ind i et træ med så stor kraft at bilen blev slynget rundt.

Manden blev fastklemt ved sammenstødet og måtte frigøres af brandfolkene, manden havde fået alvorlig kvæstelser i hovedet og blev straks med politieskorte kørt fra stedet, ambulancen og politiet kørte mod motorvejen hvor 2 politi motorcykler stod klar til at eskortere ambulancen til (OUH) Odense Universitetshospital.

Manden tilstand var sidst på dagen stadig kritisk.