3. Jul. 2010 – Alvorligt Færdselsuheld Med Fastklemte På Grindstedvej Imellem Holsted Og Hovborg.

3. Jul. 2010 kl. 15.52

Indløb der en alarm hos brandfolkene fra Falck i Brørup.

Meldingen lød på at 2 biler var kørt fronttalt sammen på Grindstedvej imellem Holsted og Hovborg, de første meldinger redningsmandskabet fik på vej til ulykkesstedet var at der var flere fastklemte og at det var alvorligt.

En familie fra Esbjerg kom kørende af Grindstedvej da de blev overhalet af en bil der blev ført at en mand fra Letland, alt tyder på at manden fra Letland ramte bilen med familien fra Esbjerg under overhalingen, hvilket betød at bilen fra Esbjerg kom ud i rabatten hvor den med stor kraft ramte flere træer der stod i vejkanten, 2 voksne og 2 børn som var i bilen blev dræbt på stedet, de dræbte er en 37-årig mand, en 33-årig kvinde og deres to piger på seks og otte år.

Bilen der blev ført af manden fra Letland kom ud i rabatten i den anden side af vejen hvor den også med stor kraft ramte et træ, manden i bilen blev fastklemt og dræbt på stedet, han var sidst på eftermiddagen ikke blevet identificeret.

6 ambulancer, flere lægebiler og politiet var sammen med brandvæsnet kaldt til stedet.

Grindstedvej var spærret i ca. 2 timer imens en tilkaldt bilinspektør skulle forsøge at finde en årsag til at 5 personer på tragisk vis mistede livet i den voldsomme ulykke.

 

Teksten opdateret 4. Jul. 2010

Manden i den udenlandske bil var ikke fra Litauen men fra Letland, og han er nu blevet identificeret, der er tale om en 40 årig mand fra Letland der havde været på besøg hos sin bror som bor i Danmark, da han var på vej hjem til Letland gik det galt.