16. Apr. 2012 – Færdselsuheld Med Fastklemte På Koldingvej I Vamdrup

16. Apr. 2012 kl. 11.37

Blev Kolding brandvæsen St. Vamdrup kaldt til færdselsuheld med fastklemte på Koldingvej i Vamdrup.

En kvinde holdt stille på Koldingvej da hun skulle svinge til venstre, en anden bil der blev ført af en mand kom også kørende af Koldingvej, den mandlige bilist opdagede for sent at bilen foran ham holdt stille og kørte lige op bag i den holdende bil.

2 ambulancer og lægebilen fra Kolding blev sammen med indsatslederen og politiet sendt til stedet sammen med brandfolkene, da redningsmandskabet ankom til stedet var personerne selv kommet ud af bilerne så der blev ikke brug for frigøringsværktøjet.

Førerne af begge biler blev bragt til undersøgelse på Kolding sygehus.

Koldingvej var spærret imens redningsarbejdet stod på, begge biler fik en del materielle skader, de blev af brandfolkene skubbet ind til siden, inden der igen blev åbnet op for trafikken.