17. Apr. 2012 – Stor Brand I Plast På Virksomhed På Stålvej I Kolding.

17. apr. 2012 kl. 17.25

Blev brandfolkene fra Kolding brandvæsen St. Kolding kaldt til brand i noget affald på Stålvej i Kolding.

Det viste sig at være noget plastic der brændte, da det første slukningstog ankom til stedet var branden så voldsom at endnu en fuldt slukningstog fra St. Kolding blev kaldt til assistance, også en tankvogn fra St. Vamdrup blev kaldt til stedet, også de frivillige fra Kolding var på stedet.

Branden udviklede en kraftig sort røgsky som kunne ses langt omkring, både i Vejle og i Haderslev, røgen kunne være giftigt, men umiddelbart var ingen personer i fare.

Kolding storcenter som ligger tæt på adressen hvor det brændte var ikke i fare da vinden og røgen drev væk fra det område.

Kolding brandvæsen St. Stepping blev kaldt til at skulle stå standby på brandstationen i Kolding da de fleste brandfolk var optaget på Stålvej.

Kl. 20 var branden under kontrol og nu står den på efterslukning, branden menes at være opstået pga. nogle gnister fra en vinkelsliber.

Kl. 22.10 Pakkede brandfolkene sammen og kørte hjem.

Beredskabsstyrelsen i Haderslev var mødt op på stedet og overtog “vagten” efter den lange kamp brandfolkene havde været igennem, det meste af natten vil gå med efterslukning.

Fotograf – Stefan

TUSIND TAK for alle de billeder vi har modtager pr. mail.
Navnene på de folk der har sendt billeder til os er:

Brian, Helle Steiness, Henning fra Vejle, Laila Bienek, Mona Hansen, Patricia, og Silvia Guardini